Tässä postauksessa taas kaikenlaista sekasin, mut en viiti jokaiselle pienelle aiheelle omaakaan postausta laittaa.

Ekana ompelus, fleeceliivi arviolta kokoa 80, oma kaava. Materiaalit vaippaompeluista ylijäänyttä microfleeceä, vuori kaverin vanhaa toppia ja vuoren kaulus saman väristä kangastilkkua omista varastoista, resori ööööö... Vetskari joskus jostain.
Tein tämän jo parisen viikkoa sitten, ollut meillä lähes päivittäin käytössä. Loistava tuommoselle touhottajalle, joka tykkää että kädet on vapaina, mutta pitää silti lämpimänä. Ulos mennessä kaulus suojaa viimalta, ja myöhemmin keväällä voi pitää ulkona ilman takkia.
Muuten ihan yksinkertainen ilman mitään koristeluja, mutta kaikki saumat tikkasin, että tulee sporttisempaa ilmettä.
 


Toisena meidän akvaariota. Allashan saatiin jo jouluna, ja tammikuussa kypsyttelin sen kuntoon. Kalat saatiin kuitenkin vasta muutama päivä sitten haettua.
Meille muutti 5 albiinomonnista ja 8 neontetraa, viikon päästä haetaan upean punainen taistelukalakoiras. Muita lajeja tuonne ei tulekaan, mutta neontetraparvea on tarkotus jossain vaiheessa vähän kasvattaa.
Kasvit on vielä aika pieniä, noiden takimmaisten pitäis kasvaa koko akvaarion korkusiks tuomaan suojaa.
Lumien sulaessa tarkotus ois myös hakea ulkoa kiviä koristeiksi, ja silikoonin avulla rakentaa jonkinlainen kiviluola suojapaikaksi.


Viimeisenä no poo. Kokeilu on jatkunut edelleen, ja muuttumassa elämäntavaksi. :) Ainoastaan yhden kerran oon joutunut shampoolla hiukseni pesemään tänä aikana, mutta muuten siis ruokasoodalla kerran viikossa ja vedellä useampana päivänä viikossa.
Hiukset on paremmassa kunnossa, latvat ei enää tunnu niin kuivilta, ja hiuspohja pysyy vähän pidemmän aikaa puhtaana.
En aio totaalikieltäytyä shampoosta, tiukoissa paikoissa voin käyttää sitä ihan hyvillä mielin. Mutta tarkotus ois jatkaa tätä ainakin niin kauan, kun olen vielä pois töistä.