Bataattisosetta menee meillä eniten, ja uusia makuja aion nyt maistattaa bataatin kanssa. Erittäin maistuvaksi ja vatsaystävälliseksi koettu!
Kätevää tämä pilttipurkkeihin pakastaminen, tosin Ellin kerta-annokset on pienen purkin kolmas- tai neljäsosa. Pääasiassa kun vielä maidolla mennään ja soseet on lähinnä maistelua varten.
Halusin kokeilla myös maissisosetta pakastemaissista, saa nähdä mitä tyttö tykkää, ei tuo maissi mene niin sileäksi soseeksi kuin bataatti, vaikka kuoret siivilöin pois. Tuskin kuitenkaan pelkästään annan, siksi helpompi pakastaa jääpalamuotteihin.

Meinasin jättää soseet kattilaan kuivumaan, kun Elli sai taas järjettömän raivokohtauksen.. Hetkessä muuttuu aurinkoisesta enkelistä punaiseksi ja karjuvaksi, kuuroksi ja sokeaksi viuhtojaksi, ja sit taas naps vaan takaisin. Nämä ovat ihan uusi juttu meillä, ja yleensä raivokohtauksen aloittaa hillitön tutin/sormien/minkä tahansa pureminen. Tuleeko hampaat näin vaikeasti, vai onko tyttö vain perinyt äitinsä luonteen joka nyt yhtäkkiä on putkahtanut esille? Tuskin.. Ei Elli kipeältä vaikuta, ei kuulosta ollenkaan kipuitkulta ja raivo menee ja tulee yhtä arvaamatta. Parkua kestää muutamia minuutteja kerrallaan.. Noh, neuvolassa voisin ainakin kysäistä. Puruleluja on, ja käytössäkin ovat ahkerasti, mutta jotenkin tytsy työntää ne aina syvälle suuhun ja sit yökkää eikä lelun pureskelu enää kiinnosta.


Nyt mieki meen lepäämään..