Tän ihanan ohjeen löysin jo kauan sitten täältä ja se on odottanut vain tekemistä. Päällikankaana anopilta saatua collegea, vuorina eurokankaan trikoo. Hupussa kuminauha. Tämä college on mukavan paksua, haalarista tulee topatun oloinen.


Läppä aukeaa neppareilla ihan alhaalta lahkeista, helpottaa nuken pukemista.


Baby bornin päällä. Ihan vähän tuntuis olevan pieni tämän kokoiselle nukelle, haalarin lahkeisiin saisi lisätä 2-3cm pituutta niin olisi jo parempi. Ja jos nuken laittaa istumaan, kiristää haalari melkoisesti polvien kohdalta, eli siihenkin saisi leveyttä lisätä. Eteen applikoin sydämen, joka ei siedä lähempää tarkastelua.


Ei, tässä nukke ei ole nurkassa häpeämässä. :) Ihan selvästi harjoittelee seisomaan tukea vasten! Puku on kyllä söpön muotonen ja helppo tehdä. Pari asiaa olisin voinut toisinkin laittaa, ehkä näitä pitää tehdä vielä lisää. :) Tämä  kappale saattaa päätyä pakettiin kummitytön 4-vee synttäreitä ajatellen, jos oikein muistelen niin hänen nukkensa on vähän pienempi ja ruumiinrakenteeltaan pehmeä. Sopii siis paremmin. Suosittelen muillekin!