Ja näillä helteillä, mun luonteella se on ihme.
Saatiin hoidettua alta pois monia asioita jotka on pitäny hoitaa jo kuukausien ajan, mutta aina on jääny.. Lisäks tein taas Ellille sapuskaa, koko ilta meni keittiössä! En tainnu muutaman tunnin aikana ees poistua koko ahtaasta kopista. Jos nyt vielä mainihen niin pyykkiä, pientä siivoilua ja käsitöitäkin päivään mahtunu. Ei ollenkaan mun luonteelle ominaista, ei sitten ollenkaan.. Tai sit tää on puolentoista vuoden tauon ajan keräytynyt hormonimyrsky, minkä suurusta ei oo ennen nähty.

Tässäpä nää sapuskat.
Pohjana molemmissa laaduissa on bataatti-maissi-kesäkurpitsa-riisi-parsakaali, ruutukantisissa lisäksi kanaa ja kirjavissa possua.
Tällä kertaa en jaksanu alkaa siivilöimään maissista kuoria, toivottavasti ei aiheuta Ellille vatsanväänteitä.. On kyllä jo tottunu vähän karkeampaan ruokaan, joten voi olla ettei siitä kipuja tuu.
Maistoin itekin tuota, ihan mielettömän ihanan makusta! Voisin syyä hyvin noi ite pois, namnam!Pikkujuttu taas tässäkin, mut pakko kertoa. Kankaantuhoamisvimmassa saumuroin vaippaimuksi tilattua mikrokuitufroteeta keittiöräteiksi, kun edelliset kangastilkuista ommellut rätit alko näyttämään vähemmän viehättäviltä. Toimivat paremmin ku hyvin, tuo materiaali on mukavan ohutta ja nopeesti kuivuvaa. Menis varmasti hyvin myös siivousrätteinä vessassa tai pölyjen pyyhkimiseen.


Mun juttu taas heittelehtii sinne tänne. Tää kuva on Haaparannasta, nyt lomalla otettu. Hauska, miten voi maisema muuttua niin täysin kun Ruotsin puolelle ajaa. Haaparanta oli kaunis ja elävän näkönen kaupunki, talot laitettuja ja pihat siistejä. Ruotsin tyyliin rakennukset oli värikkäitä ja lähekkäin, hyvä mieli tuli vaikka vaan auton ikkunan läpi kaupunkia ihailtiin. Suomen puolelle tultaessa Torniossa näky vaan pari ankeeta kauppakeskusta ja metsää. Myönnän kyllä, ettei Torniossa sen kummemmin kierrelty, mut tunnelma oli kertaheitolla täysin toisenlainen.Tässä meijän iso tyttö, joka päätti loman aikana oppia hirveesti uutta. :)
Muutaman konttausaskeleen on jo ottanu, mutta pääasiassa vielä harjottelee. Tuolla tavalla se kököttää ja heiluu eestaas. Hirmusta vauhtia ryömii eteenpäin, silmät loistaa ku pystyy ihan ite vaihtaa maisemaa. Hiukset on ressukalla hiestä märät, vaikka suihkussa käydään päivittäin viilentymässä niin siihen ne päähän liimautuu taas heti kiinni.. Pompuloita piti ostaa, alla kuva kampauksesta.


Elli elementissään sukuloimassa Oulussa. :D Ilmeestä voi päätellä minkälainen vauhti oli päällä, ja kuinka kova melu lähti.


Näihin tunnelmiin nyt, huomenna lisää!