..on taas valmistunut. Se väri on vaan niin ihana! Pukeutuisin itsekin pinkkiin paljon enemmän, jos siitä ei tulisi helposti niin pikkuteini vaikutelma.. En kyllä yritä olla yhtään sen aikuismaisempi kuin todellisuudessa olen, mutta. Nojoo, mitäs tässä selittelen. :) Pinkki on ihana.
Ekaks pinkkiä bodyn muodossa, jälleen Muotimuksun luottokaava keväältä 1995 koossa 68. Hihat lyhyinä, kun ei enää kangas riittänyt pitkiin. Höh. Tämä onkin parempi kesälle, aika reilu on body kun tuo perhosbambu joustaa mukavasti ja kaava on leveä. Laitoin vielä taaempaan haarakappaleeseen lisää pituutta kestovaippaa varten, mutta se ei olis näköjään ollu välttämätön. Bambu Veikeestä ja resorit Eurokankaasta.


Nämä leggingsit tein ihan vain tuhotakseni kankaita. Tätä kaavaa olen ennenkin käyttänyt, Muotimuksusta muistaakseni vuodelta -98 tai jotain sinne päin. Koko 68, kankaat Eurokankaasta. Käyttöön pääsevät varmasti.


Vielä pikainen tilkuntuhoamispipo. Mallin otin äitiyspakkauksen piposta, suurensin jonkin verran ja ajattelin että menee ehkä viileinä kesäitoina. En tietenkään tajunnut että raidallinen trikoo ei jousta oikein mihinkään suuntaan toisinkuin äp:n pipo, tuli just nappi. Ei kauaa mahdu.. No, ei ainakaan kalliiksi tullut. Pipo on täysin käännettävä, kiinnitin kappaleet toisiinsa päälaelta saumasta. Tuo lappu voi kyllä kutittaa päänahkaa vasten jos kääntää. Kankaat Veikeestä ja Eurokankaasta. Olisinkohan nauhan tilannut Iinulta..Huomasin, ettei meillä ole pinkkejä tumppuja Ellille!! :-O
Tarvikkeita on kyllä riittävästi varmaan kymmeneen tumppupariin. Eiköhän asia korjaannu. :)