Ihanaa, että Elli tarvitsi kipeästi lisää paitoja! Pääsin vihdoin tilaamaan Lasten metsolasta kankaita, joita en kovin usein raskisi tilata.
Kaavana edelleen täydelliseksi koettu Ottobre 4/2010 lehdestä papana-paita, koossa 80cm.
Tämä sienitrikoo on herkullisen väristä! Epäilin siitä syntyvän paidan näyttävän yöpaidalta, joten laitoin limenvihreää resoria piristykseksi ja hihasaumat tikkasin samalla vihreällä. Ei enää mielestäni kovin yöpaidan näköinen. :)


Tässäpä pilvi-interlockia, josta olen kauan haaveillut.


Seuraava trikoo on retropalloa, joka onneksi ei ole liian retroa. :) Tunkkainen yhdistelmä keltaista ja ruskeaa ei jotenkin sytytä..
Tässä on hehkuvat värit ja iloinen meininki, sopii alkukevääseen mieltä piristämään hyvin! Näin jälkikäteen sanottuna punainen resori olisi ollut parempi, ei olisi niin hyökkäävä tuo oranssin sävy.


Samasta lehdestä tämä seuraava mekko. Puuvillakangas löytyi Eurokankaan palalaarista, ja laskeskelin että tämän mekon hinnaksi tuli suunnilleen 1e.
Vaivaa tämä kyllä näki, koska joustamattomissa kankaissa saa olla millintarkka kohdistusten kanssa.
Rypytys oli myös uusi tuttavuus, ja napinläpiä olen viimeksi ommellut yläasteella. Nyt vihdoin uudella koneella niidenkin tekeminen onnistuu!
Tuon kankaan kuvio ja väri on jotenkin häiritsevän ihana, se suorastaan huusi päästä mukaani kangaskaupassa. Taustaväri on vähän ruskeaan taittuvaa harmaata, jota vasten muut keväiset värit ihan hehkuu.

Alempana Ellin taidonnäyte poseerauksesta, hiiren johto puuhkanaan. Osaisimpa itsekin näyttää tuolta kuvissa! :)