Uusi ihana PUL-palanen pääsi käyttöön, päätin tehdä  taskuvaipan. Innostuksissani unohdin leikatessa taskunsuun ulokkeet, enkä halunnut että saumurin ommelta jää näkyviin. Tein sitten kuorivaipan fleecevuorella, ja ainakin vielä näyttäis olevan käytössä ihan toimiva! Reisikuminauhat saa kyllä kiristää äärimmilleen, että ei meijän rimppakintulla jää aukkoja falskaamaan. Kovasti on tyttö kuitenki tehny asialle jotain, neuvolassa painokäyrä näytti viimeksi kohti kattoa. :)
Tästä PULista riittää vielä varmaan kahteen vaippaan materiaalit, ehkäpä teen niistä taskuja.Mukavan näköistä tuo pystyraita, ja ihanan lämpimät värit vaipassa. Tää on kyllä mun uusi rakkaus!

Tämän kanssa postissa tuli tänään myös ompelukoneen puolia 10 kpl, ennestään mulla vaan kolme. Mittasin vanhan puolan tarkasti tilatessa uusia, tarkistin millimetrin tarkkuudella useaan kertaan että on oikea koko. Silti uusi puola ei oikeen istunut paikalleen, reikä siinä keskellä on aivan liian ahdas. Ärsyttää.. Ukkokulta lupasi poralla ja hiomapaperilla korjata asian. :D Saa nähdä mitä tulee.. Täytyy ilmeisesti ensi kerralla marssia kauppaan omin jaloin sen puolan metallisen "pesän" kanssa, että tulee taatusti oikea koko. Onneksi en tilannut niitä tuplamäärää niinku meinasin!