No nyt pääsin tämänkin tänne laittamaan. Serkkuni sai komean pienen pojan muutama viikko sitten, ja halusin ommella vauvalle jotain. Meillä kun kankaat on paljolti vaaleanpunavoittoisia, niin piti käydä ihan ostamassa uutta että sai jotain pojalle sopivaa aikaiseksi. Eurokankaasta löytyi ihanan väristä velouria, josta tein housut. Tein myös tumput, ne on meillä todettu äärettömän käytännöllisiksi ja moneen tarkotukseen sopiviksi. Halusin vielä kokeilla myssyn tekoa, kun en näitä ommellessa vielä ollut tehnyt. Lakin kokoa en muista, housut oli kai kokoa 62.
 

Tuota velouria oli vielä, joten oli ihan pakko ommella siitä vielä jotain samaan osoitteeseen. Hengari vääntää housut hassun mallisiksi vyötäröltä.. Kaava on ottobren keskosvauvojen kaava kokoa 56. Noin tiukkoja kurveja en oo ennen kanttauksiin tehny, ja vitsit ku väänsi rumaksi! Ehkäpä puolet kapeampi kanttaus olis tuonu toivotun lopputuloksen..? Tuohon eteen kokeilin applikoida jotain, ja lehdet oli sopivan yksinkertainen aloittelijalle. Sain nekin kupruilemaan.. Pöh. Lahjan saaja oli miehekästä kokoa jo syntyessään, niin yritin saada himppusen lisää käyttöikää näille pidentämällä lahkeensuiden resoreita. Lopputulos oli kuitenkin jotenkin söpö, niin uskalsin pistää nämäkin pakettiin. Toivottavasti pääsee käyttöön! Serkkuni ainakin sanoi tykkäävänsä. :)


Ainiin.. Mun piti tuhota kankaita, ei haalia niitä lisää. Kestovaippakauppa.comissa oli kuitenkin velourit alessa, niin pitihän niitä saada. Ihana paketti tulossa sieltä lähipäivinä, en malta odottaa että saan ne käsiini!