Ystäväpariskunta, Ellin kummit saivat isänpäivälahjaksi suloisen pojan.
Vauvalahjaksi tietenkin itse ommeltua, pientä ja suloista. :)
Potkuhousut/haalarit koossa 56cm, pikkuinen olisi mahtunut näihin, vaikka lahkeet olis solmittu yhteen!
Velour ja resori eurokankaasta, applikointi ite suunniteltu ja väsätty.Ukkokulta oli ostanut mulle joululahjan, muttei itse malttanut odottaa jouluun sen avaamista. :D Tuossa pari iltaa sitten avasin paketin, ja sieltähän löyty mun kuolailema ihana ompelukone!
Edellisessä oli tosiaan vain suora ja siksak, tässä vähän lisääkin. Ja napinläpiohjelma! Ja paininjalan kiristyksen säätö!
Applikoiminen oli suorastaan nautinto tuolla koneella, tulos ei kupruile ja ommel on tasaista.
Merkki on eva, sama kuin edellisestä edellisessä koneessa. Tuo taannoinen kone oli melkein yhtä "vanha" kuin miekin, eikä sitä oltu äitini mukaan huollettu kertaakaan. Silti toimi aika hyvin, ja huoltamisen jälkeen olis taatusti toiminu taas täysin.
Merkkiin siis uskallan luottaa, jämäkän olonen kone on.


Pikatikkinä vielä velourtilkuista Ellille uniriepu, lappurätti, tms. Tääkin ollut pitkään jo suunnitteilla, ja nyt sain vasta kokeiltua. Tuo tuskin enää hirmusen suurta suosiota saavuttaa, kun tärkeimmän lelun paikan on saavuttanut jo pieni delfiinipehmo.
Mutta tulipahan kokeiltua.
Tän tyyppinen vois olla vauvalahjana hyvä, mutta siihen vois käyttää jo enemmän aikaa ja vaivaa. Applikointeja, haastavuutta, jotain. Ehkä vähän vähemmän noita lappuja. :D


Ajatus karkailee näin keskellä yötä. Ehkä se pitää mennä nukkumaan. Ompelemisiin!