Nimittäin käyttöön pääsi taas sama kaava, mikä näinä edellisinä päivinä täällä on näkynyt. Toki tein aivan erilaiset housut, ja lisäksi vielä paidankin.
Samasta Ottobresta 4/2010 molemmat ja talvea varten ajateltu.

Paita on muuten ihan perus raglanhihainen, mutta huppariversiosta laitoin tuohon taskun. Jotain ilmettä olisin niiiin halunnut aplikoida paidan etumukseen, mutta kiire oli päästä ompelemaan ja ylimääräset koristukset sit jäi. Pätkä tyttökuvioista nauhaa pilkistää taskun takaa, eiköhän se leikkipukuun riitä. Kokona se sama 74, kankaat anopilta saatua ihanan unelmanpehmeää velouria, resorit eurokankaasta.

Housuista jätin etuosan leikkaukset pois, ei olisi ollut mitään sopivaa kangasta siihen väliin laittaa. Taskuja ei myöskään nyt housuissa ole, resorin sisään en pujottanut kuminauhaa (lisään myöhemmin jos tarvii) eikä vuoria ole. Vasta paitaa ommellessa keksin tuon nauhanpätkän tuohon, ja harmitti kun en housuja tehdessä jo tajunnut. Enää en valmista saumaa viitsi purkaa, ja kappaleen päälle "aplikoiminen" ei varmaan sujuisi ekalla kerralla nätisti. Joten antaa olla.


Tästä kankaasta tekisi mieli tehdä vielä jonkinlainen vuoritettu myssy talven lauhempia kelejä ajatellen, ehkä tumput myös.

Mitäs sitä nyt sit tämän jälkeen?