Johan on aikaa vierähtänyt edellisestä postauksesta, enkä valitettavasti nytkään kovin ihmeellisiä ompeluksia esittele.
Nämä kaksi t-paitaa samalla kaavalla ja koolla kuin edellisetkin, valkoisessa käytetty mieheni vanhaa paitaa miehustaan ja selkään, ja punapalloisessa hihat muistaakseni myös kierrätyskangasta. Tuosta pallollisesta tulee mieleen Minni Hiiri, vaikka ihan yhtä hyvin voisi pojallekin paidan pukea. :)
Nämä kaksi alotin jo samoihin aikoihin edellisen postauksen paitojen kanssa, mutta enpä saanut niitä ommeltua valmiiksi ennen tätä aamua.Pipoihin idean sain eräästä blogista, jota nyt en millään muista. Vinkatkaa jos tiedätte, mistä tämä pipomalli on lähtöisin!
Ideana siis, että normaalista neliöpiposta ommellaan "hiipat" yhteen niin, että päälle muodostuu kirjekuoren tyyppinen systeemi. Lapsen päässä näyttää söpöltä!
Näissä pipoissa resori alareunassa.Ja lopulta syy ompelemattomuuteen ja bloggailun taukoon.


Meille on tulossa toinen touhupeppu, laskettu aika joulukuun alkupuolella. Tämä pikkusintti on aiheuttanu niin kamalan pahoinvoinnin ja väsymyksen, että oon juuri ja juuri saanut ruokittua itteni ja tytön, kaikki muut kotihommat harrastuksista puhumattakaan on olleet tauolla. Nyt viimein on alkamassa pahoinvointi hellittämään, ja tarmoa ompeluksiinkin alkaa löytyä. :)