Kaivoin kätköistä vielä yhden kesällä kesken jääneen fleecekuoren, ja tein sen loppuun. Testattu on, ja todettu toimivaksi! Väristä en pidä, mutta piilossahan vaippa kuitenkin on..


Joskus vuosia sitten olen aloittanut virkkaamaan toppia, saanut toisen kappaleen valmiiksi ja kyllästynyt. Tehtyä työtä en viitsinyt purkaa, vaan jätin sen muhimaan. Siitä parisen vuotta myöhemmin ajattelin tehdä kappaleesta rantakassin, ja ompelin sen pussin muotoon. En halunnutkaan pitsistä rantakassia, ja jätin taas ajatuksen kypsymään. Siitä jälleen parisen vuotta, löysin sen ja tajusin että siitä tulisi laukku! Tein vuoren äitin antamista jouluverhojen jämäpaloista, ja nyt se taitaa olla lopulta hoitolaukku. Vielä mietin jotain kiinnityssysteemiä laukun suulle, mutta se ei ole välttämätön.


Tässä myös odotusaikana tehdyt lappuhaalarit vanhasta MuotiMuksusta, ohjeessa ne oli tehty collegesta. Vielä puuttuu henkselien nepparit, mutta enköhän saa nekin laitettua tässä kunhan jaksaa.. Haalarit on tosi ryppyiset, ovat olleet korin pohjalla miten sattuu muutaman kuukauden.


Lopuksi tänään Ellille tehdyt farkut mieheni vanhoista farkuista. Kangas on ihanan ohutta, eikä paina vauvaa hankalasti. Hyödynsin lahkeiden sisäsaumat sivusaumoiksi, ja aplikoin (eka kerta!!) pari perhosta ilmettä antamaan. Resorit (trikoot) vyötäröllä ja lahkeensuissa on kaksinkerroin taitettuna, antavat lisää käyttöikää. Pidän lopputuloksesta! Nämä siis myös MuotiMuksun leggareiden kaavalla vähän muuteltuna.Nyt miettimään kummitytön lahjaa. Saa nähdä, mitä keksin ja milloin valmistuu.