Blogi pääsi tänään huomaamattani täyttämään vuoden!
Joskus ajattelin pitäväni tässä kohdalla arvonnan, mutta näin varkain kun synttärit hiipivät, niin en tietenkään ennättänyt varautua mitenkään.

Synttäreitä vietti tänään myös Elli, joka oikeasti vasta huomenna täyttää vuoden.
Mutta näin nätti oli tyttömme mekossaan! Yksi kummitädeistä sen kesällä Ellille osti, ja nyt se alkaa olla sopiva. Aiemmin myös helmat olisivat jääneet kontatessa polvien alle, mutta tyttöpä päätti 11kk päivänä ottaa ekat askeleensa, ja on sen jälkeen kiirettä pitänyt. :)

Kuvasta myös huomaa, kuinka niskahaitulat on leikattu pois. Heti paljon siistimmän ja reippaamman näkönen tuli!


Illalla vielä kokosin joulukuusen Ellin avustuksella, ja pienen apu oli lähinnä nimellistä. :D
Sitä mukaa kun sain koristeita kuuseen, Elli niitä poimi alas. Sitten tyttö kuljeskeli kimaltelevia kuusenkoristeita kainaloissaan pitkin kämppää ja höpötti mennessään. <3
Aika äkkiä kuusessa ei ollut yhtäkään koristetta sillä korkeudella, minne pieni käsi vain ylsi.
Tytön mentyä nukkumaan koristelin sitten kuusen jotenkuten uudestaan..
Tuossa kuvassa näkyykin meidän valkoinen tekokuusi, tykkään! <3 Tekokuusen ei mun mielestä tarvitse edes muistuttaa oikeaa, ja valkoinen tuo ihanasti valoa talven pimeyteen.


On muuten kaunis näky hämärässä tunnelmassa!
Koristeet on muuten punaisia, mutta muutama poikkeus löytyy. Etualalla näkyy viulua soittava enkeli, jonka olen saanut joskus lapsena. Se on ollut joka joulu koristeena joko lapsena omassa huoneessani, tai myöhemmin omassa joulukuusessa. Enkelin vieressä näkyy vaaleansininen joulupallo, jonka Elli sai viime vuonna lahjaksi ystävältäni. Siinä on teksti "Baby's first Christmas 2009", ja se on varmasti tuleva perinnekoriste.
Latvatähdeksi halusin vuosi sitten löytää jonkun persoonallisen mutta perinteisen oloisen tähden, ja tuon (puoliksi näkyvän, höh) löysin Indiskasta. Ostaessa vain en tajunnut, että tähti on liian raskas, joten se pitää aina iskeä todella syvälle latvaan. Hassulta näyttää, mutta en halua tähdestä luopuakaan.


Saatan postata vielä jouluntoivotukset ennen aattoa, mutta haluan silti jo nyt sanoa
Hyvää joulua kaikille lukijoilleni!