Sain rakkaalta anopilta läjän kankaita, mitä hän oli vuosien varrella hamstrannut eikä uskonut enää tarvitsevansa niitä. Pääasiassa siinä oli collegea, mutta myös isohko pala hempeää vaaleanpunertavaa velouria löytyi ja pari puuvillapalaa. Ajattelin saada niistä aikaan paljon perushousuja, joita Elli varmasti oppii kuluttamaan kunhan pääsee konttaamaan.

Tässä ensimmäisenä tuosta ihanasta velourista housut MuotiMuksun kevät/1995- kaavalla koossa 68cm. Ihme kyllä, en muokannut kaavaa sen enempää, kuin että vaihdoin lahkeensuiden resorit kuminauhoihin. Noihin housuihin menisi ainakin kolme Elliä, kavensin seuraaviin housuihin kaavoja muutaman sentin. Näihin kyllä mahtuu kestovaippa! :)


Kangas on tosi ryppyistä, koska en harrasta perusvaatteiden silittämistä. Nämä joka tapauksessa pääsevät pesuun ennen käyttöä, eiköhän siinä suurimmat rypyt oikene. Kangas on todella todella ohutta collegea, en usko että se kestää seuraaville käyttäjille ehjänä. Kevyet ovat varmasti jalassa, eivätkä kiristä mistään.


Nämä pilkulliset ovat normaalia paksua collegea.


Kangasta riittää huimaan määrään housuja! En oikein osaa muutakaan niistä tehdä, värit eivät ole sen tyylisiä että itselleni niistä jotain ompelisin. Tosin tuosta velourista voisi Ellille jotain kevyttä haalaria tai potkupukua miettiä.

Tehdas lähtee jatkamaan toimintaansa heti, kun Elli luovuttaa taistelun Nukkumatin kanssa. Ei oo vielä tyttö ymmärtäny, että se Matti on niin vahva ettei sen kanssa kannata kilpailla. :) Onneksi yleensä Elli nukahtaa illalla ihan ITSE siihen, että on valot kiinni ja tutti suussa. :) Ei tarvitse hyssytellä tai vatkata, muodon vuoksi iltalaulun laulan että se ehkä tulevaisuudessa rauhoittaisi kun tutun rauhallisen laulun kuulee. En toki nuolaise ennenkuin tipahtaa, seuraava lapsi voi olla jo haastavampi tapaus..
Mutta pidemmittä puheitta, rauhallista iltaa itse kullekin!