Tässä on vierähtänyt aivan liian pitkä aika viime kirjoituksesta. Tarkotus on toki ollut käydä (seliseli) mut jotenki sitä on unohtanut täysin tuota vauvaa ihastellessa. Pieni tyttäremme siis syntyi 19.12.2009, painoa 3000g ja pituutta 48cm. Hän on tietenkin maailman kaunein ja täydellisin pieni ihminen äitin ja isin mielestä! Vauvan tulo maailmaan kävi näin jälkeenpäin ajateltuna helposti ja mukavasti, ongelmia ei ollut (paitsi ponnistusvaiheessa kiinnostuksen loppuminen koko touhuun) ja lapsi syntyi terveenä.

Tämä ylempi kuva on laitokselta, tytöllä jalassaan suloiset marttojen neulomat sukat.


Ja tämä alempi otettu tänään. Prinsessan paita on Ottobren bodystä pätkästy malli, housut MuotiMuksun ohjeesta aika reilusti muokattu. Odotusajan satoa nämäkin.


Ja tässä vielä kuvaa kauniista kasvoista!<3


Vauva on ollut aivan ihana hoidettava. Nuoren elämänsä aikana hän on itkenyt vain muutamia kertoja, silloinkin tyyntynyt samalla sekunnilla kun syliin on nostettu. Pienen pikkurillinsä ympärille tyttö on taitavasti kietonut vanhempansa, isovanhempansa, ja muut sukulaiset, puhumattakaan ystävistä, tuttavista, ohikulkijoista jne. Sanattomaksi vetää. :)

Tulevana lauantaina olisi ristiäiset. Ja kuten arvata saattaa, kastemekko on vielä pahasti vaiheessa odottamassa olohuoneen pöydällä.. Kuvaa siitä ja muustakin keskeneräisestä tulossa myöhemmin. Pelottaa ommella jotain niin tärkeää, vaikka malli onkin yksinkertainen ja helppo. Lupaan kuitenkin tuoda nähtäväksi kuvan valmiista mekosta, ja lupaan myös että siitä tulee hieno! (auts)

Huomenna pääsen taas lähes taivaaseen, Helsingin Kluuvin Eurokangas odottelee hakemaan tukikangasta kastemekkoon, kuminauhaa kaikkeen tarpeelliseen ja jos vielä mukaan sattuis kaikkea söpöä ja vaaleenpunasta niin reissu olis onnistunut.

Tässäpä tämä tältäerää, nyt lupaan käydä päivittämässä blogia vähän useammin, kuin kahden kuukauden välein. Blogattavaa myös tulee olemaan, sain nimittäin ompelukoneet taas pois kaapista käytettäväksi ja uutta intoa on hurjasti!

Kiitos vielä kaikille tämän nuoren blogin lukijoille palautteesta. Käyn vierailulla kyllä jokaisessa blogissa, josta on palautetta tullut. :)
Ompelemisiin!