Käteviä tilkuntuhoajia kyllä nämä nuken vaipat ja vaatteet! Alkuun kestovaippa öttömönkiäisistä ja velourista, imuina hurjat kaksi kerrosta flanellia ommeltuna hieman tiimaan vaipan keskelle. Kuvasta huomaa, miten heittävät pahasti.. Nyt lisäsin myös taakse kuminauhan, ja istuu nätimmin kyllä. Kaava oma. Löysin netistä Wee wekan nukenvaippakaavan, ja aion kokeilla sitä heti kun saan lisää kuminauhaa. Kaava on paljon isompi kuin tuo omani, ja tuskin pääsee käyttöön ilman yhtään muokkausta. :) Tykkään, että tarrasiivekkeet on neliskanttiset, eikä pyöreät. Helpompi ommellakin..
Toisena trikooasu. Paita on keskosen kietaisupaita Ottobrestä, kokona 40cm. Nauhat vain toisessa kyljessä, ettei pienen tarvitse käyttää puolta tuntia nuken pukemiseen. On aika liukasta tuo ohut satiininauha.. Tein joskus samalla kaavalla kummitytön nukelle paidan, ja voi sitä riemua kun nukke sai "ihan oikean paidan" :)
Housut on ikivanhasta Suuren Käsityökerhon numerosta 2-92, mitoitettu n. 43cm nukelle.Tuosta samasta ikivanhasta lehdestä on myös tämä collegepuku. Mun mielestä jäi tylsän näköiseksi, mutta mies sanoi että tosi hieno on. Jaa-a. :) Kiva oli kuitenkin tehdä! Keinovalo haalistaa värit, tuo tummempi on oikeasti kauniin ruskeaa, ja vaaleampi taas vaaleanruskeaa/beigeä.Vielä en oo päättänyt pääseekö nämä eteenpäin kummitytölle, vai teenkö hänen nukkevauvalleen nätimpiä (lue: vaaleanpunaisia).
Ja voi vitsit miten tuon nuken hiukset onkaan IHANAT! Sillä on pyörre takaraivolla, eikä hiukset oikeasti asetu noin nätisti jakaukselle. Uskaltaisikohan kuuman veden kanssa niiden asentoa muuttaa? Barbeille saa kiharoita sillätapaa, mutta meneeköhän noin iso nukke pilalle?

Ja jos Ellin kummitäti (se perheellinen) sattuu lukemaan tätä, niin varo vaan, teidän mahdollisella tulevalla tytöllä tulee sit olemaan nukke, nuken kestoja paaaaaljon ja läjä vaatteita. :D Tai miksei myös pojallakin. SopiiHAN? :)