Näitä on blogit vilissy, pitihän se munki kokeilla! Kaavoja piirtelemään vaan, toteemaan ettei toimi, hiomista, hiomista.. Vieläkin jäi hiottavaa.
Ekana valmistu velourtumput, sekä sisällä että päällä velour.
Kuvaaminen oli hieman hankalaa kun niskassa roikku pieni takiainen :) Ihan söpöt näistä tuli, peukalo tuntuu pikkusen ahtaalta mutta välttää.

Toisena piti tulla pitkävartiset fleecerukkaset joissa on myös fleecevuori, mutta äääh.. Innoissani leikkasin kaavat ja kankaat enkä ajatellut, että ihan liian kapea tulee. Piti alkaa kiiloja väsäämään varsiin, ja samalla mallaillessa totesin että kintaista tulee aivan liian ahtaat jos sinne vielä vuoren pistän vaikka ohutta mikrofleeceä onkin. Tein sitten ilman vuorta, eiköhän näitäkin joskus kokeilla käytössä. Harmittaa hirveesti, koska tätä kangasta mulla on enää ehkä pipon verran, ja olis ollu kiva saada setti aikaan siitä!

Vain ranteessa on kiristyskuminauha, kun aika kapea varsi on kiiloista huolimatta. Huomaa kyllä että nää seuraavat kuvat on otettu kattolampun ja salaman voimalla, karseat värit verrattuna edellisiin kuviin. Ja taustalla siis on sama talja.

Koko näissä on Elli, eli pieni ja siro.Edellisistä jäi se fleecevuori yli, olin jo leikannut ja ommellut sen. Saksin vähän vartta pois, ja tein niihin pinkistä pulista kuoren.


Vasta nyt pääsin muokkaamaan kaavaa taas, ja levensin peukaloa aika paljon. Pieni peukku sujahtaa nyt sinne helpommin, ja on varmaan kylmällä ilmalla vähän lämpimämpi.
Tässä kuorena pul ja sisällä joustofrotee.
Hassusti salama pisti pulin kiiltämään. Tässä myös huomaa kuinka ei kannattaisi olla laiska, vaan ihan suosiolla vaihtaa ompelukoneeseen punaiset langat jos kangas on punaista. Monesta kohtaa valkoinen ommel oikeen hyppää esille, mutta mitäs tuosta. :) Meidän käyttöön jäävät.