etten omista pätkääkään mielikuvitusta. Edelleen siis Ottobren luottokaavalla mennään. Puolustukseksi sanottakoon, että halusin äkkiä jotain helppoa ja hyvännäköstä aikaan, joka olis vielä pienelle pojalle käytännöllistäkin. Sen verran taas sovelsin, että bodysta tuli lyhyt- ja pitkähihaiset paidat. Jätetään nää kokeilut sit oman tytön ompeluksiin, etten onnistu lahjaksi tarkoitettuja pilaamaan.
Näissä paidoissa laitoin niskaan laput johon kirjoitin kangaskynällä senttikoon. Toivottavasti kestää pesun, en ole vielä testannut. Ovatpas ryppyisiä, pitää vielä silittää ennen postittamista..


*muoks* Aplikoin vielä Ottobren ohjeella kirahvin paitaa piristämään. Toinen sarvi kärsi vähän ommellessa, mutta muuten onnistu yllättävän hyvin tokakertalaiselle! Noi jalat ja sarvet oli välillä tuskaa ommella, taisin olla liian hätäinenkin.. Tästä se lähtee. :) Ja ideoita kaivataan simppeleihin aplikaatioihin!Ainiin - tänään sain ihanan paketin IINUsta! Erityisesti tuo vaaleanpunainen nukkenauha lämmittää mieltä. :) Nam!


Mistähän löytäisin hyvän kaavan vauvan liivimekkoon? Etsinnässä olis joku tosi simppeli kaava. Tarvittaessahan sen saa kyllä itsekin sovellettua, mutta mukavuudenhaluinen kun olen..