Nämä ovat aivan viimeisimpiä neuleita, sopivan nopeita ja helppoja kärsimättömälle neulojalle.

Tämän peiton neuloin lähinnä autoviltiksi Novitan Jivestä, ja monien bloggaajien haukuista huolimatta pidin sen neulomisesta! Pienet epätasaisuudet eivät näy langassa, eikä se lähtenyt niin helposti purkaantumaan, mitä peloteltiin. "Kuviona" ainaoikein.
Jiveen ihastuneena varauduin myös mahdolliseen tyttövauvaan, ja tein Nasuasun herkullisen pinkistä, ohjeet täysin omasta päästä. Peitto piti myös saada pinkistä, joten yksi jättisuuri mummonneliö vain - valmista! Asu on niin pikkuruinen, että siinä ei montaa viikkoa vauva mahdu olemaan.


Kummitytön nukelle täytyi saada talvivarusteet. Ohjeet ja mitat taas päästä vedettyjä, neule on sileää kaikissa muissa, paitsi kaulaliinassa 1o 1n. Valkoisella vielä simpukkareunat, niin näyttää varsin sievältä. Vihreä lanka on Novitan 7-veljestä, valkoinen joko sitä tai Nallea.


Tällä kertaa viimeisenä kotiutumisasusteita pienellemme, mittarimatosukat ja -tumput! Myös peruspipo samaan sarjaan. Lanka on jostain Kallion tienoilla olevasta lankakaupasta, nimeä en muista kummastakaan.


Juuri nyt työn alla sitä ja tätä pientä, kuvaa tulee kun (jos) valmistuu.