niin innostutaan kunnolla! Piti tehdä yksi tai kaksi, mutta akuuttiin tarpeeseen syntyikin 6 kpl kuola-/ruokalappuja pul-paloista. Taustat trikoota, velouria ja flanellia, kantit trikoota. Laput on vielä ilman kiinnitystä, kun en osaa päättää tarrojen ja neppareiden väliltä. Luulen että päädyn neppareihin.
Kaavan otin H&M:n lappusista, tämä lyhyt malli on vielä Ellille ruokaillessa jotenkin näppärämpi, kuin isompi. Nyt tyttö on alkanut ihan tosissaan kuolaamaan paidan etumuksensa märäksi, näinköhän näitä lappuja joudutaan pitämään tytöllä muulloinkin, kuin ruokaillessa.
Näihin saa todella tehokkaasti tuhottua jämäpaloja! Kaavan kun pistää poikki tuosta niskalenkin juuresta ja ompelee lapun kahdesta palasta, niin saavat pikkutilkut kyytiä.


Tietäisiköhän kukaan mitään netistä poimittavia nukenvaatekaavoja? Kokona Baby born. Luulen, että mun on ostettava jossain vaiheessa Ellille uusi IHANA hiuksellinen peippari(!!!) ihan vain siksi, että saisin tuhottua lisää tilkkuja nukenvaatteisiin (ja ehkä myös pienenpieni syy on se, että lempinukkeni lapsena oli peippari nimeltä Henna). Monien blogeissa olen nähnyt paljon nukenvaatteita jonkun kirjan ohjeilla, en muista nyt sen nimeä. Saisikohan kirjastosta lainattua? Nuken vaippoja olisi kiva myös ommella kummitytö(i)lle, mutta sen kaavan piirtäminen ei voi olla vaikeaa.