Tästä riittääkin joksikin aikaa, enää ei 1 bataatti kestä kuukautta syödä.
Höyryttelin kaks isoa bataattia, kesäkurpitsan ja muutaman porkkanan (jääkaapista pois, ennenku pilaantuvat) ja niitä sit tehtiinki kauan. Isompi bataatti ei ees yksinään mahtunu höyrystykseen kattilaan, piti nää kaikki kolmessa osassa kypsentää. Siihen meni ilta ja yks kattila. Ehkä mun täytyy pitää taukoa keittiöstä, onnistuin polttamaan vedet kattilan pohjaan aika lahjakkaasti...
Meijän palleron nälkä ei yleensä ihan laannu yhellä purkillisella, tän sekotuksen lisäks voi vielä mielen mukaan laittaa jääpalakuutiollisen tai pari jotain muuta pakkasesta löytyvää vihannesta ja sit tietty lihaa.

Mietin että mitenhän saisin purkkeihin merkattua tekopäivän, että vois suunnilleen järjestyksessä syöttää pois. Mielessä kävi päivän kirjottaminen tussilla kanteen, jonkinlaisen "koodinauhan" ripustaminen purkin kaulaan, mitähän vielä.. Viimesenä keksin että jos kaupan purkeissa on etiketit, niin miksi ei myös meillä. Muutama A4 silpuksi ja teipillä kiinni.Kanasose ei kelvannut. Pöh.. Sylki joka lusikallisen ulos, vaikka mun mielestä se ei edes maistunut muun soseen seassa. Toisaalta, myöhemmin tarjottu bataatti+porkkana sai myös tyrmäyksen, vaikka yleensä on taatusti maistuvaa. Täytyy vaan jatkaa maistattamista, mukava se olis muutakin lihaa antaa kuin possua.


Tässäpä tätä possusosetta.


Elli on isin tyttö, nyrkkeilyhanskat päihittää kaikki muut lelut! Nämä kun tyttö näkee, kaikki muu unohtuu ympäriltä, ja on aivan PAKKO saada syödä/koskettaa/kahmia näitä. Kiljunta on kova, jos hanskat on näköpiirissä mutta liian kaukana, eikä tarpeeks nopeesti pääse ryömimään niiden luokse. Tytsy kyllä  yleensä keksii keinon, pyörii ympäri sivuttaissuunnassa, koittaa jaloilla potkia vauhtia, välillä mennään pari senttiä mittarimatotekniikalla. :D
Kuvassa myös leikkimatto, jonka ompelin tilkuista joskus teininä tulevaa vauvaa ajatellen. Ajoissa oon ollu.. ;) Käytin vanhoja farkkujani ja vielä vanhempia puuvillakankaita. Jälki on vähemmän siistiä, mut pakkohan se oli käyttöön ottaa! Kuvassa näkyy myös liberolta saatu jalkapallo, joka melkein yltää nyrkkeilyhanskojen tasalle mielenkiintosuudellaan. Ukkokulta aikookin ottaa Ellin taekwon-doon mukaan kunhan ikä riittää, että osaa sit isona puolustaa itteään.. Näinköhän meijän prinsessaa neulomiset ja ompelut koskaan kiinnostaa. :)